EUROLEAGUE

"Έδεσε" τον Ρίμπας μέχρι το 2021 η Μπαρτσελόνα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) ÑÉÌÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) ÑÉÌÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα κράτησε για άλλα τρία χρόνια τον Πάου Ρίμπας, που υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τους Καταλανούς.

Η πρώτη τριετία ήταν απλά η... αρχή για τον Πάου Ρίμπας στη Βαρκελώνη. Ο 31χρονος διεθνής γκαρντ συμφώνησε για άλλα τρία χρόνια με την Μπαρτσελόνα, παραμένοντας έτσι στους "μπλαουγκράνα" μέχρι το 2021. Ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα (17/7) τη συμφωνία με τον Ρίμπας, ο οποίος είχε την περασμένη χρονιά 6,7 πόντους και 3,0 ασίστ κατά μέσο όρο σε 28 αγώνες στην EuroLeague.

Με εξαίρεση την διετία 2012-14 ο Ρίμπας παίζει σταθερά στην EuroLeague τα τελευταία δέκα χρόνια, είτε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, είτε με αυτές τις Βαλένθια (2014-15), της Μπασκόνια (2009-12) και της Μπανταλόνα (2008-09). Συνολικά στην καριέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης ο Ρίμπας έχει 5,8 πόντους και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 127 αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ