EUROLEAGUE

Διαψεύδει τις φήμες ο ατζέντης του Λοτζέσκι

Διαψεύδει τις φήμες ο ατζέντης του Λοτζέσκι

Ο ατζέντης του Ματ Λοτζέσκι τοποθετήθηκε επί των δημοσιευμάτων τόσο για τα "αποτυχημένα" ιατρικά τεστ, καθώς και για τη "συμφωνία" με τη Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα και ο Ματ Λοτζέσκι βρίσκονται πολύ κοντά στο... γάμο, ωστόσο συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμα σύμφωνα με τον ατζέντη του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Μπεν Πένσακ τοποθετήθηκε επί του θέματος με δηλώσεις που έκανε, υποστηρίζοντας ότι " υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον μεταξύ της ομάδας και του Ματ, ωστόσο δεν έχουμε φτάσει σε κάποια συμφωνία τη δεδομένη στιγμή". Ο Πένσακ διέψευσε ακόμα ότι ο Λοτζέσκι δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ της Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε ότι ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ με το βελγικό διαβατήριο είναι μια χαρά.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση που έκανε ο ατζέντης του "Λότζο":

" Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με τον Ματ Λοτζέσκι και τη Μπαρτσελόνα. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ματ απέτυχε στα ιατρικά τεστ της Μπαρτσελόνα είναι εντελώς λανθασμένα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι γιατροί της ομάδας επιβεβαίωσαν τον Ματ ότι είναι καλά και έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, τα δημοσιεύματα ότι ο Ματ έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα, είναι επίσης λανθασμένα. Υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον μεταξύ της ομάδας και του Ματ και συζητήσεις όντως έχουν γίνει. Ωστόσο, καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί μέχρι αυτή τη στιγμή και οι συζητήσεις μας με τη Μπαρτσελόνα, όπως και με τις άλλες ομάδες της EuroLeague και του ΝΒΑ συνεχίζονται".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ