EUROLEAGUE

Δεν υπολογίζεται ο Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, προσφέροντάς του διοικητικό πόστο, με τον βετεράνο γκαρντ να αρνείται την πρόταση. Όλα ανοιχτά για περίπτωσή του.

Το όνομα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι συνδεδεμένο με την Μπαρτσελόνα, αφού με εξαίρεση την σεζόν 2007/08 που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Grizzlies βρίσκεται στην ομάδα σταθερά από το 1997. Η νέα σεζόν ωστόσο ενδέχεται να τον βρει σε άλλο μέρος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας encentando , το οποίο αργότερα επιβεβαίωσε η "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα διαμήνυσε στον 38χρονο γκαρντ ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, προσφέροντάς του πόστο στην ομάδα. Ο ίδιος όμως αρνήθηκε την πρόταση, αφού θέλει να παίξει μπάσκετ για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα δεν έχει παρατήσει ακόμα την υπόθεση, αφού θα προσπαθήσει να πείσει τον θρύλο της ομάδας να ξανασκεφτεί την πρότασή της. Προς το παρόν ωστόσο ο Ναβάρο παρουσιάζεται ανένδοτος και αν αυτό συνεχίσει να ισχύει τότε οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν! Μένει να φανεί πλέον αν θα επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο και ο Ναβάρο κλείσει την καριέρα του με διαφορετική φανέλα από αυτή που έγινε γνωστός και δοξάστηκε.

Την φετινή σεζόν ο Ναβάρο είχε 5.8 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα σε 13.9 συμμετοχής, ενώ στην EuroLeague είχε 6.9 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο σε 15.1 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ