EUROLEAGUE

Αρόγιο: "Είμαι ηγέτης, όχι όμως Ναβάρο!"

Αρόγιο: "Είμαι ηγέτης, όχι όμως Ναβάρο!"

Ο Τζοάν Κρέους δήλωσε ενθουσιασμένος με το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα ενώ ο Κάρλος Αρόγιο ξεκαθάρισε ότι θέλει να βρει τον ρόλο του στους Καταλανούς. "Είμαι ηγέτης, όμως ο ηγέτης αυτού του κλαμπ είναι ο Ναβάρο!".

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε από τα ταμεία της περί τις 900.000 ευρώ για να ντύσει στα μπλαουγκράνα τον Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος βρέθηκε σήμερα (25/8) στο Palau Blaugrana και παρουσιάστηκε από τους Καταλανούς, μαζί με τον Μούσα Ντιανέ.

Αρχικά ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Κρέους, αναφέρθηκε στην αναδόμηση της ομάδας. "Πέρσι αποτύχαμε σε ό,τι έχει να κάνει με τους τίτλους. Δεν υπάρχει αμφιβολία επί του θέματος. Πλέον είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο πρότζεκτ της Μπάρτσα, στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στις διακρίσεις και τις επιτυχίες. Αποκτήσαμε επτά παίκτες και δυναμώσαμε σε όλες τις θέσεις".

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο Κάρλος Αρόγιο: "Μου παρουσιάστηκε μια τεράστια ευκαιρία σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Γνωρίζω τη ευθύνη και το βάρος της φανέλας της Μπαρτσελόνα. Θα φορέσω τα μπλαουγκράνα με σεβασμό και αφοσίωση, με δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα είναι ένας οργανισμός που εμπνέει παγκόσμιο σεβασμό. Είμαι ηγέτης! Αγαπώ τη νίκη όμως αυτή η ομάδα έχει τον ηγέτη της. Το όνομά του είναι Χουάν Κάρλος Ναβάρο".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ