EUROLEAGUE

Αρνητικό ρεκόρ 50 ετών για τη Μπαρτσελόνα!

Αρνητικό ρεκόρ 50 ετών για τη Μπαρτσελόνα!
FACEBOOK/FC BARCELONA BASKET

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από τη Μπασκόνια με 82-85, έφτασε τις 6 συνεχόμενες ήττες και ισοφάρισε το χειρότερο ρεκόρ της, το οποίο έγινε πριν από 50 χρόνια!

Η Μπαρτσελόνα έχασε -και- από τη Μπασκόνια ( 82-85 ) κι υποχώρησε στο 4-10 στη EuroLeague. Αυτή ήταν η 6η σερί ήττα για τους Καταλανούς σε όλες τις διοργανώσεις, αφού είχαν προηγηθεί αυτές από τη Φενέρμπαχτσε (68-83), την Τενερίφη (91-93), τη Ρεάλ Μαδρίτης (87-75), τη Γκραν Κανάρια (77-88) και την Ουνικάχα (83-90).

Κοινώς, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση κι ο Σίτο Αλόνσο πρέπει άμεσα να βρει λύσεις για να ανατρέψει την κατάσταση. O head coach των "μπλαουγκράνα" τόνισε πως είναι υπερήφανος για το γεγονός ότι απέναντι στους Βάσκους οι παίκτες του πάλεψαν και μείωσαν τη διαφορά των 25 πόντων, αφού -όπως τόνισε- αν ήταν άλλοι στη θέση τους, θα τα είχαν παρατήσει και θα έχαναν με 40 πόντους!

Το δεδομένο, όμως, είναι πως ήρθε ακόμα μία ήττα. Η 6η σερί. Κι όπως αναφέρει το rac1, πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση εδώ και 50 χρόνια! Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα έχει να κάνει 6 σερί ήττες από τη σεζόν 1967-1968, όπως μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:

Αρνητικό ρεκόρ 50 ετών για τη Μπαρτσελόνα!
ACB

Το αμέσως προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν τον Ιανουάριο του 2008, όταν η Μπαρτσελόνα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε χάσει 5 συνεχόμενα παιχνίδια. Κοντολογίς, ο Σίτο Αλόνσο βρίσκεται μπροστά στη χειρότερη επίδοση στην ιστορία του συλλόγου και το ενδιαφέρον είναι πως το αρνητικό σερί θα προσπαθήσει να το σταματήσει απέναντι στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος αποχώρησε ως αποτυχημένος από τον καταλανικό πάγκο!

Επομένως, το ματς στις 29/12 στη Μόσχα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

Photo Credits: Facebook/FC Barcelona Basket

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ