EUROLEAGUE

Απόλυτη σιγή στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" με Ολυμπιακό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι οργανωμένοι φίλοι της Μπαρτσελόνα ενημέρωσαν -μέσω Twitter- για την στάση που θα κρατήσουν στον αποψινό (3/11, 22:00) αγώνα με τον Ολυμπιακό, προαναγγέλλοντας... ησυχία για τα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα.

Όπως συνέβη στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Champions League, έτσι και σε αυτόν που αφορά στην EuroLeague, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα χρησιμοποιήσουν τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό για να στείλουν (πολιτικό) μήνυμα. Με την Καταλονία να "βράζει" μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το ζήτημα περί ανεξαρτησίας, εν μέσω φυλακίσεων από την πλευρά της κυβέρνησης.

Δεδομένου ότι το κλίμα που επικρατεί λοιπόν στη Βαρκελώνη είναι ιδιαίτερα "θερμό", ειδικά από την στιγμή που γίνεται λόγος για πολιτικούς κρατούμενους, οι οργανωμένοι φίλοι των "μπλαουγκράνα" θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ισπανική κυβέρνηση απόψε στο "Παλάου".

Όπως ενημέρωσαν μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter, στα πέντε πρώτα λεπτά του αγώνα δεν πρόκειται να ακουστεί το παραμικρό, θα παραμείνουν στη θέση τους δίχως την παραμικρή έκφραση ή φωνή, για να δείξουν την αντίθεσή τους σε όσα συμβαίνουν στην Καταλονία το τελευταίο διάστημα. Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει ένα πεντάλεπτο το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην έκφραση (μέσω φωνής και πανό) της δυσαρέσκειάς τους για τα τεκταινόμενα.

Όπως επισημαίνουν " σας καλούμε όλους να μας ακολουθήσετε στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", να δείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου, της χώρας, να σταθούμε δίπλα σε όλους είναι στη φυλακή και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη δημοκρατία".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ