EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε τον Άλεξ Ρένφρο η Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωσε τον Άλεξ Ρένφρο η Μπαρτσελόνα

Μπασκετμπολίστας της Μπαρτσελόνα είναι από το απόγευμα της Τρίτης (29/11) ο Άλεξ Ρένφρο, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο σύλλογος.

Την είδηση τη μάθατε από χθες, όπως σας την μετέφερε το Sport24.gr . Σήμερα, η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Άλεξ Ρένφρο, που θα "γεμίσει" τον πάγκο και θα δώσει περισσότερο βάθος στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Μπάγερν Μονάχου και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν με τους Καταλανούς.

Ο Ρένφρο έπαιξε στα επτά πρώτα παιχνίδια της Μπάγερν στο EuroCup, έγραψε 5 πόντους (με 38.1% στα δίποντα, 33.3% στα τρίποντα και 62.5% στις βολές), 2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ μέσο όρο και τώρα πηγαίνει όπως όλα δείχνουν στη Βαρκελώνη για να γίνει το alter ego του Ταϊρίς Ράις στη θέση του πλέι μέικερ.

Στις δυο σεζόν του στη EuroLeague ο Ρένφρο είχε 9.8 και 10.1 πόντους μέσο όρο, με 5.3 και 4.2 ασίστ αντίστοιχα. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ρίγα, την ΚΚ Ζάγκρεμπ, τη Μπρίντιζι, τη Βαγιαδολίδ, τη Μπάμπεργκ, την Ενισέι και τη Λαμποράλ Κούτσα.

Το ντεμπούτο του θα το κάνει στην αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ