EUROLEAGUE

Αμπρίνες: "Έχουμε τρεις ευκαιρίες πλέον"

Αμπρίνες: "Έχουμε τρεις ευκαιρίες πλέον"

Μετά το 2-0 της Μπαρτσελόνα, στην Βαρκελώνη σκέφτονται μόνο το πως θα πάρουν την πρόκριση για το Final-4 του Μιλάνου και οι Αμπρίνες, Σάδα μιλούν για τον ή τους αγώνες που θα ακολουθήσουν στην Τουρκία

Ο Άλεξ Αμπρίνες ήταν εξαιρετικός στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Γαλατάσαραϊ, πετυχαίνοντας 13 πόντους σε 19 λεπτά αγώνα, καλύπτοντας και με το παραπάνω το κενό του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο τελευταίος αγωνίστηκε για μόλις πέντε λεπτά και τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα.

"Σουτάρω με αυτοπεποίθηση αυτή τη χρονιά, κατά την οποία νιώθω ότι παίζω καλά. Ελπίζω σε όλα τα παιχνίδια να παίζω όπως σήμερα", σχολίασε ο Άλεξ Αμπρίνες και συνέχισε:

"Είναι φανερό πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί, μέσα στην έδρα της Γαλατάσαραϊ. Θα προσπαθήσει να είναι δυνατή και να δώσει νέα ευκαιρία στη σειρά. Εμεις πρέπει να είμαστε ήρεμοι, ξέρουμε ότι έχουμε τρεις ευκαιρίες για να τελειώσουμε τη σειρά. Το συντομότερο που θα κλείσουμε τη σειρά θα είναι καλύτερα για εμάς, στο θέμα του μυαλού, της αυτοπεποίθησης και της ξεκούρασης".

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Σάδα, υπογράμμισε ότι: "Στόχος μας ήταν μετά το 1-0 να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το ξεκίνημα. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο και μετά όλα πήραν το δρόμο τους. Όλοι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και πιστεύω ότι παίξαμε καλά σε άμυνα κι επίθεση. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τακακά νέα είναι ότι τραυματίστηκε ο Ναβάρο και πλέον χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ