EUROLEAGUE

Αμπρίνες: "Ο Ολυμπιακός μας σόκαρε"

Αμπρίνες: "Ο Ολυμπιακός μας σόκαρε"

Ο Άλεξ Αμπρίνες κλήθηκε να σχολιάσει την ημιτελική σειρά των playoffs στη Liga Endesa με τη Μάλαγα και εξήγησε πως ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό έκανε τους "μπλαουγκράνα" να δουν τα πράγματα... αλλιώς.

Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται αύριο (10/6, 22:00) στο "Martin Carpena" και θέλει τη νίκη επί της Μάλαγα ώστε να προκριθεί στους τελικούς της Liga Endesa μετά τις δυο νίκες στο Palau Blaugrana.

Στο μεταξύ, ο Άλεξ Αμπρίνες κλήθηκε να σχολιάσει τη σειρά με την ομάδα της Ανδαλουσίας και επικαλέστηκε τα ματς με τον Ολυμπιακό, στα playoffs της Euroleague!

"Αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Για την ακρίβεια, μας σόκαρε! Η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίζει τίτλους. Το να κερδίσουμε, λοιπόν, το πρωτάθλημα στην Ισπανία θα αλλάξει το πρόσημο που θα μπει στο τέλος της χρονιάς. Η ομάδα το έχει συνειδητοποιήσει και θα κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε φαβορί" ήταν το μήνυμα του Ισπανού γκαρντ στην "Mundo Deportivo".

Χθες (8/6) πάντως, ο κόουτς της Μάλαγα, Τζουάν Πλάθα, έφερε (και αυτός) ως παράδειγμα τον Ολυμπιακό . Η ομάδα του βρίσκεται πίσω στη σειρά με 0-2 νίκες και ο Καταλανός τόνισε πως "πλέον πρέπει να δείξουμε συνέπεια. Θυμηθείτε, απλώς, ότι η Μπαρτσελόνα έχασε τρεις συνεχόμενους αγώνες στα playoffs της Euroleague, κόντρα στον Ολυμπιακό!".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ