EUROLEAGUE

Αμφίβολος ενόψει Game 2 ο Ντόρσεϊ

Αμφίβολος ενόψει Game 2 ο Ντόρσεϊ

Ο Τζόι Ντόρσεϊ υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο στο Game 1 της σειράς της Μπαρτσελόνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και η συμμετοχή του Αμερικανού στο δεύτερο ματς στο Κρασνοντάρ είναι εξαιρετικά αμφίβολη!

Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε να "σπάσει" την έδρα της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο εναρκτήριο ματς της προημιτελικής σειράς και αύριο (15/4, 20:00) θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία να κάνει το break στο Κρασνοντάρ, πριν η σειρά μεταφερθεί στο Palau Blaugrana.

Στο μεταξύ, η συμμετοχή του Τζοι Ντόρσεϊ στο Game 2 της σειράς με τη "Λόκο" κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη! Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο στο πρώτο παιχνίδι και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία προκειμένου να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα στη συνέχεια ωστόσο η κατάστασή του δεν παρουσίασε βελτίωση σήμερα.

Θυμίζουμε πως ο Ντόρσεϊ τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο Basket Hall και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο 20λεπτο. Μάλιστα μετά τον τραυματισμό του έμεινε για περίπου ένα λεπτό στο παρκέ και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το ιατρικό τιμ των "μπλαουγκράνα".

Η στιγμή της αποχώρησης του Ντόρσεϊ

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ