EUROLEAGUE

"Άκυρο" από Σεραφέν στην Μπαρτσελόνα

Indiana Pacers' Kevin Seraphin in action during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Saturday, Nov. 5, 2016, in Indianapolis. Indiana won 111-94. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Kevin Seraphin in action during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Saturday, Nov. 5, 2016, in Indianapolis. Indiana won 111-94. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Η Μπαρτσελόνα εξέτασε την περίπτωση του Κέβιν Σεραφέν για την ενίσχυση της ρακέτας της, αλλά είναι υποχρεωμένη πλέον να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Άντε Τόμιτς στο "5".

Για αρκετό καιρό, ο Κέβιν Σεραφέν "έπαιζε" στα καταλανικά ρεπορτάζ ως ο πρώτος επιλαχών για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να αποτελέσει το alter ego του Άντε Τόμιτς στο "5". Ο 27χρονος σέντερ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τους Indiana Pacers, με τον Σίτο Αλόνσο να ελπίζει πως θα μείνει ελεύθερος για να κάνει ακολούθως το βήμα της επιστροφής του στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Με δεδομένο πως οι "Ινδιάνοι" έχουν τη δυνατότητα να τον ενημερώσουν για την ενεργοποίηση του όρου που θα τον κρατήσει στο δυναμικό τους μέχρι την 1η Αυγούστου, οι "μπλαουγκράνα" έβλεπαν πως ο χρόνος λειτουργούσε υπέρ τους. Με δηλώσεις που έκανε σήμερα (31/7) στην " Equipe" όμως, ο Κέβιν Σεραφέν έριξε... άκυρο στην ισπανική ομάδα, αφού " η διοίκηση των Pacers ενημέρωσε τον ατζέντη μου ότι θα με κρατήσουν, απλά περιμένω την τυπική επιβεβαίωση αυτού".

Κάτι που σημαίνει πως ο Σίτο Αλόνσο θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του (αν δεν το έχει κάνει ήδη), συνεχίζοντας την αναζήτηση για έναν ψηλό... πρώτης γραμμής προκειμένου να κλείσει η στελέχωση της φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα.

AP Photo/Darron Cummings

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ