EUROLEAGUE

Άφησε ελεύθερο τον Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα

Άφησε ελεύθερο τον Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα
EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την team option που είχε στο συμβόλαιο του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ο διεθνή με την εθνική Βουλγαρίας φόργουορντ στην Μπαρτσελόνα έκλεισε, αφού οι Καταλανοί αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν τον όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του και να ανανεώσουν την συμφωνία για έναν ακόμα χρόνο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Μιχάλης Στεφάνου με ανάρτησή του στο twitter, ενώ έχει αναπαραχθεί και από τα καταλανικά ΜΜΕ

Άφησε ελεύθερο τον Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αγωνίστηκε τρεις σεζόν στην Μπαρτσελόνα (2015-2018), βλέποντας την φετινή σεζόν τον ρόλο του να μειώνεται δραστικά, με αποτέλεσμα να έχει 6.9 πόντους και 3.3 ριμπάουντ μέσο όρο, κάτι που οδήγησε τελικά και στην αποδέσμευσή του.

Πλέον o Βεζένκοφ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, με τον ίδιο να μην έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα μας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις αρχές Ιουνίου στον Μιχάλη Στεφάνου και το Sport24.gr .

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ