EUROLEAGUE

Χωρίς Ερτέλ και Σάριτς η Αναντολού Εφές

Χωρίς Ερτέλ και Σάριτς η Αναντολού Εφές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Αναντολού Εφές ολοκληρώνει απόψε (7/4, 20:30) τις υποχρεώσεις της στην Euroleague αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο "Αμπντί Ιπεκτσί". Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν μπορεί όμως να υπολογίζει στους Τομά Ερτέλ και Ντάριο Σάριτς.

Το "αντίο" της Αναντολού Εφές στην Euroleague δεν θα είναι όπως θα ήθελαν οι φίλοι της τουρκικής ομάδας. Το σύνολο του Ντούσαν Ίβκοβιτς υποδέχεται απόψε (7/4, 20:30) τον Παναθηναϊκό, έχοντας όμως δύο πολύ σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Τομά Ερτέλ και Ντάριο Σάριτς δεν πρόκειται να αγωνιστούν.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, αμφότεροι πρόκειται να προφυλαχθούν από τον "σοφό" με σκοπό να είναι έτοιμοι για τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν στην TBL, που αποτελεί τον μοναδικό στόχο που έχει... απομείνει για διεκδίκηση. Θυμίζουμε πως η Αναντολού Εφές αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Euroleague την περασμένη εβδομάδα μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στο +2 από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ