EUROLEAGUE

Τούρτα με περιστέρια για τον Ίβκοβιτς (PHOTO)

Τούρτα με περιστέρια για τον Ίβκοβιτς (PHOTO)

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκλεισε σήμερα (29/10) τα 71 του χρόνια και η Αναντολού Εφές του έφερε μια τούρτα με τις δυο μεγάλες αγάπες της ζωής του. Το μπάσκετ και τα περιστέρια!

Η παθολογική αγάπη του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τα περιστέρια έχει λόγους κι αιτίαιες. Τις αποκάλυψε ο ίδιος ο ''Ντούντα'', σε παλαιότερη συνέντευξή του.

"Ειναι οικογενειακή ρίζα. Ο σπουδαίος φυσικός Νίκολα Τέσλα ήταν θείος της μητέρας μου. Ξέρω ότι στα δωμάτια που ζούσε είχε πάντοτε ζευγάρια περιστέρια. Είναι τρομερό πάθος, είναι τρέλα. Δουλεύω με επιλογές ειδών, ζευγαρώνω. Σήμερα, στον τρελό κόσμο που ζούμε, στο στρες, εμένα με λυτρώνει να ασχοληθώ τον ελάχιστο χρόνο που έχω ελεύθερο με τα περιστέρια μου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος κόουτς της Αναντολού Εφές.

Οι Τούρκοι υποδέχονται αύριο (30/10, 19:30) τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 3η αγωνιστική της Euroleague και η διοίκηση της Αναντολού Εφές έκανε ένα απίστευτο δώρο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ομάδας! Ο έμπειρος τεχνικός έκλεισε τα 71 του χρόνια και η Εφές του έφερε μια τούρτα με τις δυο μεγάλες αγάπες της ζωής του. Το μπάσκετ και τα περιστέρια!

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ