EUROLEAGUE

Το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 26 χρόνων για την Αναντολού Εφές!

Το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 26 χρόνων για την Αναντολού Εφές!

Η Αναντολού Εφές πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με μία έρευνα τουρκικού σάιτ να αποκαλύπτει ότι έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα από το μακρινό 1991!

Η Αναντολού Εφές δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Όύτε η απομάκρυνση του Έντο Μούριτς, ούτε η αντικατάσταση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς από τον Εργκίν Αταμάν άλλαξε τα δεδομένα στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και από την βαριά εντός έδρας ήττα που γνώρισε από την Μπάνβιτ . Μία ήττα που "σφράγισε" το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 26 χρόνων για την Εφές στο πρωτάθλημα!

Σύμφωνα λοιπόν με μία έρευνα που έκανε το τουρκικό σάιτ basketdergisi.com το ρεκόρ της Αναντολού Εφές έπειτα από 12 αγώνες (7-5) είναι το χειρότερο με το οποίο έχει ξεκινήσει από το μακρινό 1991, όταν και είχε ξεκινήσει την σεζόν 1991/92 με ρεκόρ 6-6 στο πρωτάθλημα!

Μένει πλέον να φανεί αν θα μπορέσει η ομάδα του Αταμάν να ανατρέψει τα δεδομένα στην συνέχεια, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα, γιατί η αλήθεια είναι ότι στην EuroLeague η κατάσταση δύσκολα θα ανατραπεί, αφού με ρεκόρ 3-11 έπειτα από 14 αγώνες δεν γίνεται να έχει υψηλές βλέψεις.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ