EUROLEAGUE

To focus της EuroLeague στον Αταμάν

To focus της EuroLeague στον Αταμάν
ANADOLUEFESSK.ORG

Η EuroLeague εστίασε στον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος προσπαθεί να... σουλουπώσει την Αναντολού Εφές και ήδη οι πινελιές βελτίωσης φαίνονται στο κάδρο της τουρκικής ομάδας.

Ο Εργκίν Αταμάν φάνηκε αποφασισμένος να... ξεκολλήσει την Αναντολού Εφές από την τελευταία θέση της κατάταξης της EuroLeague και η διοργανώτρια αρχή στάθηκε στη μαχητικότητά του.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η Αναντολού Εφές, η οποία έχει περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου στην EuroLeague. Η εικόνα της Εφές, όμως, έχει βελτιωθεί μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Τουρκίας.

"Σίγουρα είναι μία δύσκολη σεζόν. Δεν είναι μία συνηθισμένη κατάσταση, διότι η Εφές συνήθως παλεύει για να προκριθεί στο Final Four. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσουμε στην πρώτη οχτάδα, αλλά από την στιγμή που έχουμε πιθανότητες, θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι", ανέφερε ο έμπειρος κόουτς, οποίος παρατήρησε επίσης πως "ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε στην τελευταία θέση της κατάταξης, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι".

Ο Εργκίν Αταμάν, όμως, αναφέρθηκε και στον Έρικ ΜακΚόλουμ, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Γαλατάσαραϊ (2015-16, 2017: " Είναι ένας φανταστικός σκόρερ, δουλέψαμε μαζί και στην Γαλατάσαραϊ και πριν από τρία χρόνια κατακτήσαμε το EuroCup. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και έχουμε πολύ καλή σχέση".

Ο πρώην γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας και του Πανιωνίου αναφερόμενος στον προπονητή του τόνισε πως " μου έδωσε την πρώτη ευκαιρία για να αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο της EuroLeague. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Τουρκία κι έχει επιτυχίες και στην Ευρώπη. Έχουμε καλή σχέση. Με εμπιστεύεται στο γήπεδο κι εγώ έχω εμπιστοσύνη στις αποφάσεις του. Γνωρίζω πως ό,τι κάνει, το κάνει για το καλό της ομάδας. Είμαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί".

Τέλος, ο επίσης γνώριμός μας από την θητεία του στον Ολυμπιακό, Μπράιαντ Ντάνστον δήλωσε πως ο προπονητής του "έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να μας δείξει πώς θέλει να αγωνιζόμαστε. Είναι αισιόδοξος πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και δεν μας το κρύβει".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ