EUROLEAGUE

Αποχώρησε και ο Αγγέλου από την Εφές

Αποχώρησε και ο Αγγέλου από την Εφές

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψε σήμερα (26/4) στο Βελιγράδι μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Αναντολού Εφές ενώ παρελθόν από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης αποτελεί και ο άλλοτε συνεργάτης του, Βαγγέλης Αγγέλου.

Η πρόσφατη ήττα από τη Φενέρμπαχτσε ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ντούσαν Ίβκοβιτς ως προπονητή της Αναντολού Εφές αφού ο Σέρβος κόουτς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Ο 72χρονος Ίβκοβιτς ανέλαβε την Εφές το καλοκαίρι του 2014 με σκοπό να οδηγήσει τους Τούρκους στον δρόμο των επιτυχιών στην τούρκικη λίγκα και την Euroleague, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική ομάδα κι επιστρέφοντας στους πάγκους μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και το τέλος της συνεργασίας του με τη σερβική ομοσπονδία.

Παρ' όλα αυτά, η παρουσία του στον πάγκο ολοκληρώθηκε πρόωρα αφού δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους με την ομάδα εντός κι εκτός συνόρων. Ο "Ντούντα" επέστρεψε σήμερα (26/4) στο Βελιγράδι ενώ παρελθόν από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης αποτελεί και ο άλλοτε άμεσος συνεργάτης του Σέρβου προπονητή, Βαγγέλης Αγγέλου.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ