EUROLEAGUE

Στόχος του Μπράουν η Ζάλγκιρις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ντέρικ Μπράουν δεν θα αγωνιστεί απόψε (16/11, 19:30) απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, έχει βάλει όμως στόχο να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με τη Ζάλγκιρις (23/11). Κάνει ατομικό πρόγραμμα πριν από το "τριφύλλι" (VIDEO).

Ένας από τους βασικούς λόγους που η Αναντολού Εφές ξεκίνησε την EuroLeague με πέντε σερί ήττες είναι η απουσία του Ντέρικ Μπράουν. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον μηνίσκο τον Σεπτέμβριο, κι ακόμη δεν έχει επιστρέψει, με την τουρκική ομάδα να χάνει τη βασική της επιλογή στο "4".

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Η προσπάθεια που έκανε τις τελευταίες δέκα μέρες ήταν μεγάλη, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον χρόνο και να δώσει το "παρών" στην αποψινή (16/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Το πρόγραμμα αποθεραπείας του συνεχίζεται, με τον ίδιο να κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη της μονομαχίας με το "τριφύλλι". Στόχος του, έτσι, είναι να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας απέναντι στη Ζάλγκιρις (23/11).

Εκτός δωδεκάδας παραμένει κι ο Τζάστιν Ντόλμαν. Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ απουσίασε από την εμφατική εκτός έδρας νίκη επί της Μακάμπι λόγω προβλήματος στη μέση, με το πρόβλημα αυτό να τον κρατάει εκτός μάχης για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ