EUROLEAGUE

Στην Αναντολού Εφές ο Τάιους

Στην Αναντολού Εφές ο Τάιους
Τάιους

Παίκτης της Εφές Αναντολού είναι ο Άλεξ Τάιους όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αμερικανού σέντερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά κατέληξε στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αν και το ρεπορτάζ τον έφερνε να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, εν τούτοις ο Άλεξ Τάιους δεν θα φορέσει την πράσινη φανέλα. Αντίθετα θα βάλει αυτή της Αναντολού Εφές, με την οποία συμφώνησε για τον επόμενο χρόνο. Ο 27χρονος σέντερ αποτελούσε στόχο των "πρασίνων" τη φετινή μεταγραφική περίοδο, αλλά προτίμησε την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Εκεί όπου θα συναντήσει τον Μπράιαν Ντάνστον, που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τη μεταγραφή του πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, μέσω Twitter.

Η τουρκική ομάδα θα γίνει ο τέταρτος ευρωπαϊκός σταθμός του απόφοιτου του Florida, αφού είχαν προηγηθεί η Μακάμπι Ασντόντ (2011-'12), η Καντού (2012-'13) και φυσικά η Μακάμπι Τελ Αβίβ (2013-'15), με την οποία κατέκτησε μάλιστα την Euroleague το 2014 στο Μιλάνο.

Διαβάστε τη διαδρομή του νέου παίκτη της Αναντολού Εφές από τα παρκέ των ΗΠΑ μέχρι την Euroleague και, εσχάτως, την Κωνσταντινούπολη .

Πέραν του αθλητικού ψηλού, η τουρκική ομάδα απέκτησε κι έναν ικανό σουτέρ τριών πόντων. Ο λόγος για τον Τζον Ντίμπλερ, ο οποίος συμφώνησε με την Αναντολού Εφές ενισχύοντας την περιφερειακή της γραμμή.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ