EUROLEAGUE

Ψήλωσε με Στίματς η Αναντολού Εφές

Ψήλωσε με Στίματς η Αναντολού Εφές

Η Αναντολού Εφές απέκτησε τον διεθνή Σέρβο σέντερ Βλάντιμιρ Στίματς, πρώτο ριμπάουντερ του τουρκικού πρωταθλήματος την προηγούμενη χρονιά.

Άλλον έναν ψηλό πρόσθεσε στη φροντ λάιν της η Αναντολού Εφές. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βλάντιμιρ Στίματς, του 29χρονου ύψους 2,10μ. Σέρβου σέντερ, που υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή των ψηλών.

Ο Στίματς δεν είναι και ο πιο θεαματικός παίκτης του κόσμου. Κάθε άλλο. Δεν θα ξεσηκώσει το κοινό της Κωνσταντινούπολης με το παιχνίδι του. Είναι όμως ένας σταθερός σέντερ, που θα προσφέρει πάντα το 100% στην ομάδα του και θα κάνει τη φροντ λάιν της Αναντολού Εφές ακόμα καλύτερη.

Πρώτος ριμπάουντερ στην Τουρκία

Την προηγούμενη χρονιά ο Στίματς είχε 13,9 πόντους κατά μέσο όρο και ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ του τουρκικού πρωταθλήματος με 9,6, βοηθώντας τη Μπεσίκτας να φτάσει μέχρι τους τελικούς. Ο Στίματς θα επιστρέψει παράλληλα στην Turkish Airlines EuroLeague, όπου έχει παίξει συνολικά σε 60 αγώνες με τη Ζαλγκίρις, τη Μάλαγα, τη Μπάγερν και τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας 7,1 πόντους και 4,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Στίματς αποτελεί την 8η φετινή μεταγραφή της Αναντολού Εφές μετά τους Ρίκι Λέντο, Μπροκ Μότουμ, Κρούνοσλαβ Σίμον, Μπιρκάν Μπατούκ, Τζος Άνταμς, Έρικ ΜακΚόλουμ και Ονουράλπ Μπιτίμ.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ