EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Θα πρέπει να είμαστε σκληροί για να τα καταφέρουμε στο ΣΕΦ"

Περάσοβιτς: "Θα πρέπει να είμαστε σκληροί για να τα καταφέρουμε στο ΣΕΦ"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στάθηκε στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ ο Ντόγκους Μπαλμπάι σχολίασε πως στόχος της Εφές είναι να πάρει τουλάχιστον ένα "διπλό" στο ΣΕΦ.

Την Τετάρτη (19/4, 21:00) η Εφές θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έχοντας το μειονέκτημα έδρας. Οι Τούρκοι, πάντως, έχουν στόχο να πάρουν τουλάχιστον ένα "διπλό" στον Πειραιά, για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, σχολίασε τα εξής για το ματς: "Θα παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες της EuroLeague. O Ολυμπιακός είναι μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Διαθέτει εμπειρία και παίκτες που ξέρουν να παίζουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Για να τα καταφέρουμε στο ΣΕΦ, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σκληροί, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά μέσα στο γήπεδο".

Μπαλμπάι: "Να πάρουμε μία νίκη στο ΣΕΦ"

Ο Τούρκος πλέι-μέικερ, Ντόγκους Μπαλμπάι, δήλωσε πως: "Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Final Four και για να τα καταφέρουμε πρέπει να νικήσουμε τρία παιχνίδια. Θα δώσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ και αυτό που θέλουμε, όταν γυρίσουμε στην Κωνσταντινούπολη, για την συνέχεια της σειράς, θέλουμε να έχουμε σημειώσει τουλάχιστον μία νίκη. Μετά έχοντας να δώσουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, με την στήριξη των φιλάθλων μας, θα παλέψουμε για να γιορτάσουμε την πρόκριση στο Final Four".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ