EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Ο Χάνεϊκατ έκανε την διαφορά"

Περάσοβιτς: "Ο Χάνεϊκατ έκανε την διαφορά"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Χάνεϊκατ, αλλά και στην αποτελεσματικότητα της Εφές στα ριμπάουντ. Το σχόλιο του για τους Μπουρούση και Πασκουάλ.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασαν ο προπονητής της Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αλλά και ο σέντερ της τουρκικής ομάδας, Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς σχολίασε τα εξής: "Νομίζω πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ξεκινήσαμε άσχημα με 9 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο. Έπρεπε να τους φτάσουμε μετά. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνά μας στα πρώτα τρία λεπτά του δεύτερου μέρους. Από εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι ήταν ανοιχτό μέχρι το φινάλε. Κάποιες φορές είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς, αλλά κάναμε λάθη, τα οποία ήταν πολύ – πολύ δύσκολο να τα αντιληφθούμε. Οι αντίπαλοι έμειναν στο ματς, κυρίως στα λεπτά που είχαν το προβάδισμα.Πιστεύω τα ριμπάουντ μας, η επιμονή μας και το γεγονός ότι παλέψαμε ήταν τα κλειδιά για τη νίκη μας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως κάναμε καλό ματς. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να κάνουμε περισσότερα ”.

Για τον παίκτη που έκανε τη διαφορά, ανέφερε: ”Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ είναι ο παίκτης που έφερε ενέργεια και έδωσε κάτι διαφορετικό. Παίζει πάνω από το καλάθι και αλλοίωσε μερικά σουτ. Η καλή του εμφάνιση ήταν πολύ σημαντική για εμάς"

Τέλος, πρόσθεσε για τον Μπουρούση και για τον Πασκουάλ: ”Όσο για τον Μπουρούση, είναι πάντα ωραίο να βλέπεις παίκτης που είχαν καλά αποτελέσματα με εμένα για προπονητή τους. Τον συμπαθώ πολύ και είμαι χαρούμενος που έχασε το καλάθι στα τελευταία λεπτά. Παίξαμε σκληρή άμυνα απέναντί του. Εύχομαι σε εκείνον και στον Τσάβι Πασκουάλ, έναν εξαιρετικό προπονητή, τα καλύτερα ”.

Ντάνστον: "Ήμασταν έξυπνοι στο κομμάτι των φάουλ"

Ο Μπράιαντ Ντάνστον, από την πλευρά του, δήλωσε: ”Τα πάντα είναι καλά έπειτα από μία νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι και εκείνοι βρήκαν ρυθμό. Ωστόσο, γίναμε σκληροί για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και βγάλαμε όμορφες φάσεις. Ήμασταν έξυπνοι στο κομμάτι των φάουλ, νομίζω. Κάναμε καλή δουλειά στο τέλος. Ωστόσο, στα επόμενα παιχνίδια δεν μπορούμε να έχουμε τόσα λάθη και να παίρνουμε τη νίκη. Είχαμε 9 λάθη στην πρώτη περίοδο. Αν το κάνουμε, θα ξεκινάμε κάθε παιχνίδι με μειονέκτημα”.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ