EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ"

Περάσοβιτς: "Ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς και ο Φουρκάν Κορκμάζ, μίλησαν για το παιχνίδι της Πέμπτης (20/10) στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα με βαθύ ρόστερ.

Για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (20/10, 19:45) στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό. Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα, οι Βέλιμιρ Περάσοβιτς και Φουρκάν Κορκμάζ μίλησαν για το ματς, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες είναι μία σπουδαία ομάδα με βαθύ ρόστερ.

Ο προπονητής της Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, σχολίασε τα εξής: "Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και σε μια καλή ατμόσφαιρα. Έχουν σπουδαία ομάδα, έναν εξαιρετικό προπονητή και φανταστικό κόσμο. Ειδικά στο ΣΕΦ είναι πιο δυνατοί. Έχουν ένα βαθύ ρόστερ και χρησιμοποιούν και τους δώδεκα παίκτες τους στους αγώνες. Όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα θα είναι σκληρά και δύσκολα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Αν θέλουμε να νικήσουμε, θα πρέπει να σταματήσουμε το επιθετικό τους παιχνίδι".

Κορκμάζ: "Πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Ο φόργουορντ της Εφές, Φουρκάν Κορμάζ, σχολίασε: "Στην πρεμιέρα αν και παίξαμε καλά με την Μπασκόνια γυρίσαμε πίσω με ήττα. Για να καλύψουμε το έδαφος θα πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών και προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο των playoffs, θα πρέπει να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Θέλουμε, λοιπόν, να αρχίσουμε ένα νικηφόρο σερί στην Αθήνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο της νίκης".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ