EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Μετά το πεντάλεπτο, παίξαμε σωστά"

Περάσοβιτς: "Μετά το πεντάλεπτο, παίξαμε σωστά"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την ετοιμότητα των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Αναντολού Εφές πήρε την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού και έμεινε "ζωντανή" στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, περιμένοντας βέβαια συνδυασμό αποτελεσμάτων. Η ουσία είναι πως η τουρκική ομάδα επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία τον τελευταίο μήνα, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα:

" Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Κάθε φορά όταν έχεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό, ξέρεις ότι είναι ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλή ένταση και επαφή. Είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Ξέρει πως να είναι ανταγωνιστικός και να μένει στη διεκδίκηση του αγώνα. Οπότε δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Στο πρώτο πεντάλεπτο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, παίξαμε σωστά".

Ενώ συνέχισε προσθέτοντας πως " ήταν βασικό ότι δεν χάσαμε πολλές προσωπικές μάχες. Το να ελέγχεις τα λάθη είναι πάντα σημαντικό όταν έχεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό. Κι από την στιγμή που περιορίσαμε το επιθετικό ριμπάουντ των αντιπάλων μας, όλα έγιναν πιο εύκολα".

Από την πλευρά του, ο Μπράιαν Ντάνστον ανέφερε ότι " κάναμε εξαιρετική δουλειά απόψε. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι για εμάς. Όταν βγήκαμε στο παρκέ, είχαμε έναν στόχο: να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε στο δικό μας στυλ. Στο παιχνίδι του α' γύρου, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο κομμάτι του ρυθμού, κι αυτό θέλαμε να αλλάξουμε. Πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά στο ριμπάουντ, είχαμε ταχύτητα και βάλαμε προβλήματα στον Ολυμπιακό με τα φάουλ. Θέλαμε γενικά να τρέξουμε το γήπεδο, για να μην στηθεί η άμυνά τους και το κάναμε σε πολύ μεγάλο βαθμό".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ