EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Είμαστε στην κούρσα για τα playoffs"

Περάσοβιτς: "Είμαστε στην κούρσα για τα playoffs"

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, στάθηκε μετά τη νίκη επί της Νταρουσάφακα στο γεγονός ότι η ομάδα του περιόρισε τα "όπλα" της Νταρουσάφακα, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Η Αναντολού Εφές πήρε μία σημαντική νίκη με 93-81 επί της Νταρουσάφακα και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την πρώτη 8αδα με ρεκόρ 9-10, με την 8η Νταρουσάφακα να έχει ρεκόρ 10-9. Και ήταν η παραγωγικότητά της στην επίθεση που έκανε εντύπωση στον προπονητή της, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Βέλιμιρ Περάσοβιτς: " Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα στην άμυνα και περιορίσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ της Νταρουσάφακα. Αν δεν σκοράρεις κόντρα σε αυτή την ομάδα είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις. Στην επίθεση παίξαμε καλά και μετά από αυτή τη νίκη μένουμε στην κούρσα για την είσοδο στα playoffs. Είναι δύσκολο να κυριαρχήσεις για 40 λεπτά κόντρα σε αυτή την ομάδα, επειδή έχει σπουδαίους παίκτες και είναι αθλητική ομάδα, αλλά εμείς τα καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα".

Ντέιβιντ Μπλατ: " Η διαφορά στο παιχνίδι ήταν ότι η Ανατολού Εφές έβαλε απλώς κάποια περισσότερα σουτ. Σίγουρα μας έλειψε ο Ουίλμπεκιν, επειδή είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ελπίζουμε ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός. Πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και να προχωρήσουμε. Νομίζω ότι παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Εφές είναι μία αθλητική και μακριά ομάδα, με βάθος, κάτι που κάνει δύσκολο για τον αντίπαλό της να σκοράρει απέναντί της".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ