EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό τρεις φορές"

Περάσοβιτς: "Δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό τρεις φορές"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς χαρακτήρισε σπουδαία την νίκη της Εφές στο ΣΕΦ, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως είναι δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό τρεις φορές.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ήταν ικανοποιημένος από το break της ομάδας του στο ΣΕΦ, με το οποίο έκανε το 1-1 στην σειρά. Χαρακτήρισε σπουδαία την νίκη για την Εφές, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως είναι δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό τρεις φορές.

Ο προπονητής της Εφές είπε τα εξής στην συνέντευξη Τύπου: "Νομίζω πως η σημερινή είναι σπουδαία νίκη για εμάς. Διατηρήσαμε τις πιθανότητες μας για το Final Four. Αν χάναμε, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς στο πνευματικό κομμάτι. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα και ότι θα είναι πολύ δύσκολο να τον νικήσουμε τρεις φορές. Ωστόσο, τώρα έχουμε πιθανότητες.

Στην αρχή, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων. Δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε ακόμη καλύτερη άμυνα, αλλά στο τέλος χρειαστήκαμε και την τύχη, όπως συμβαίνει πάντα για να νικήσεις σε αυτό το γήπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ