EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Ανάμεσα στα φαβορί για την EuroLeague οι Έλληνες"

Περάσοβιτς: "Ανάμεσα στα φαβορί για την EuroLeague οι Έλληνες"
EUROLEAGUE

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην EuroLeague, ενώ παρέλειψε να συμπεριλαβει σε αυτά την ΤΣΣΚΑ.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο της Media day της Αναντολού Εφές και είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Πιο ενδιαφέρον από όλα βέβαια είναι ότι υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο της EuroLeague, αλλά και ότι δεν συμπεριέλαβε σε αυτά την ΤΣΣΚΑ!

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε σε σχετική ερώτηση: " Η Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ και οι δύο ελληνικές ομάδες είναι τα φαβορί και οι αυτοί που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στη EuroLeague. Η διοργάνωση ωστόσο πάντα έκρυβε εκπλήξεις".

Ο Περάσοβιτς μίλησε στην συνέχεια και για το ανανεωμένο ρόστερ της ομάδας του, τονίζοντας ότι θεωρεί ότι η Ανατολού Εφές θα είναι φέτος καλύτερη από ότι νομίζει ο κόσμος βλέποντας το ρόστερ της: " Στα "χαρτιά" φαίνεται ότι έχουμε χειρότερους παίκτες. Έχουμε όμως πεινασμένους παίκτες που θέλουν πάρα πολύ να παίξουν για εμάς. Έχουμε διατηρήσει μόλις τρεις παίκτες στο ρόστερ από πέρυσι και θα δούμε πώς θα παέι η σεζόν. Έχουμε όμως μία νεανική ομάδα και ξέουμε ότι όλοι οι παίκτες μας θα βελτιώνονται όσο προχωράει η χρονιά και θα έχουμε μία καλή σεζόν".

Τέλος, ο προπονητής της Αναντολού κλήθηκε να σχολιάσει και τα "παράθυρα" της FIBA και την κόντρα της με την EuroLeague, προσπαθώντας να εμφανιστεί όσο πιο... ουδέτερος γίνεται: " Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό για το μπάσκετ. Οι δύο πλευρές πρέπει να τα βρουν. Όποια απόφαση και να πάρουν σίγουρα θα φέρει τα πράγματα σε καλύτερη κατάσταση από ότι είναι τώρα".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ