EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει αντίδοτο στον Χάνεϊκατ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει αντίδοτο στον Χάνεϊκατ

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ έχει κάνει την "ζημιά" στον Ολυμπιακό στα playoffs, έχοντας μέσο όρο 16 πόντους και 9.5 ριμπάουντ. Οι Πειραιώτες δεν έχουν βρει ακόμη αντίδοτο για τον περιορισμό του.

Ο παίκτης της Αναντολού Εφές που έχει κάνει την μεγαλύτερη "ζημιά" στον Ολυμπιακό στα playoffs της EuroLeague, είναι ο Αμερικανός φόργουορντ, Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος ξεχωρίζει για τα αθλητικά του προσόντα. Οι Πειραιώτες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να βρουν αντίδοτο για τον περιορισμό του.

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ πραγματοποίησε δύο εξαιρετικά παιχνίδια στο ΣΕΦ, συνεισφέροντας σε επίθεση, άμυνα και ριμπάουντ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται με άνεση κυρίως στο "3", αλλά και στο "4", έχει μέσο όρο στα playoffs 16 πόντους και 9.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, αγγίζοντας το νταμπλ-νταμπλ, όντας ιδιαίτερα δραστήριος και στις δύο πλευρές του παρκέ. Πήρε πάνω του φάσεις, απέδειξε πως διαθέτει καλό σουτ από μακρινή απόσταση, ενώ έδειξε και το ταλέντο του στον τομέα των ριμπάουντ. Άλλωστε πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη στην συγκεκριμένη κατηγορία στην διοργάνωση, μαζεύοντας 7.2 ανά παιχνίδι.

1ο ματς: 17 πόντοι (7/9δ, 0/3τρ, 3/4β, 10 (3-7) ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη, 1 μπλοκ, ranking 22, λεπτά 27

2ο ματς: 15 πόντοι (4/4δ, 2/7τρ, 1/2β), 9 ριμπάουντ (2-7), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη, ranking 22, λεπτά 25

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περιορίσει στην θέση "4" την δραστηριότητα του αθλητικού Ντέρικ Μπράουν (9 πόντοι και στα δύο ματς), δεν άφησε περιθώρια στον Ντεσόν Τόμας που κινήθηκε σε... ρηχά νερά (8 πόντοι σύνολο και στα δύο παιχνίδια), αλλά ο Τάιλερ Χάνεϊκατ είναι ο φόργουορντ που έχει κάνει την... ζημιά στους Πειραιώτες, έχοντας σημειώσει 32 πόντους στα δύο ματς στο ΣΕΦ, αξιοποιώντας τα αθλητικά του προσόντα.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ