EUROLEAGUE

Ντάνστον: "Να αγνοήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ντάνστον: "Να αγνοήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε σε τουρκικό σάιτ για την επικείμενη πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, κάνοντας ειδική αναφορά στη δύναμη της έδρας και τους “ερυθρόλευκους” οπαδούς.

Τρεις ημέρες απέμειναν για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές για τους “8” της EuroLeague και η τουρκική ομάδα ξέρει πολύ καλά ότι τα πράγματα στο ΣΕΦ μόνο εύκολα δεν θα είναι. Πρώτος απ' όλους το γνωρίζει αυτό ο Μπράιαντ Ντάνστον, από τη θητεία του στους “ερυθρόλευκους”. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο milliyet.com.tr για τη σειρά των Playoffs με τον Ολυμπιακό, η οποία αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη στις 21:00 από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

“Τ α όνειρα δεν γίνονται πάντα αληθινά αλλά το θέμα είναι να θέτεις στόχους για να τους φτάσεις. Ο δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στο Final Four και θα συνεχίσουμε να πασχίζουμε γι αυτό” τόνισε ο Μπράιαντ Ντάνστον, που δήλωσε αναφορικά με την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: “ Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι και ότι πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να νικήσουμε εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά με τον κόσμο στο πλευρό του. Οι οπαδοί του είναι μέρος της ομάδας και του δίνουν μεγάλη δύναμη και ενέργεια. Εμείς θα πρέπει να τους αγνοήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Ο σέντερ της Εφές είπε επίσης ότι το γεγονός ότι το Final Four διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη, αποτελεί έξτρα κίνητρο για την τουρκική ομάδα... “ Είναι μεγάλο το κίνητρο που το Final Four γίνεται στην Κωνσταντινούπολη και είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται εκεί τουλάχιστον μια τουρκική ομάδα” είπε ο Ντάνστον.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ