EUROLEAGUE

Νίκη με άγχος και... κράξιμο για Αναντολού Εφές

Νίκη με άγχος και... κράξιμο για Αναντολού Εφές
ANADOLUEFESSK.ORG

Η Αναντολού Εφές νίκησε με μεγάλη δυσκολία την Ουσάκ Σπορτίφ (81-78), με τον Εργκίν Αταμάν να τα "χώνει" στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παρότι απέναντι είχε την τελευταία ομάδα της BSL, η Αναντολού Εφές αγχώθηκε σημαντικά και χρειάστηκε να παίξει στα "κόκκινα" για να πάρει τη νίκη (81-78). Οι "μπλε" φαίνεται πως είχαν... αλλού το μυαλό τους, κάτι που ενόχλησε πολύ τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δεν δίστασε να κράξει τους παίκτες του μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

" Μπορεί να διεκδικούμε το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή, αλλά άμα συνεχίσουμε με αυτή τη συμπεριφορά, ένα είναι σίγουρο: το καλοκαίρι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θέλω από τους παίκτες μου να παλεύουν, κάτι που δυστυχώς δεν βλέπω στο παρκέ. Τα ίδια έγιναν και σήμερα. Θα έλεγα πως αυτό το παιχνίδι ήταν καταστροφικό για εμάς", δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αλλάξει επί της ουσίας το status quo της τουρκικής ομάδας.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Τουρκίας και η παρουσία στην τετράδα της BSL είναι ένα βήμα προόδου, αλλά την ίδια ώρα το γεγονός πως κάθε εβδομάδα η Αναντολού Εφές διασύρεται στην EuroLeague έρχεται για να μετριάσει την όποια αισιοδοξία.

Σε ό,τι αφορά στην αποψινή αναμέτρηση, πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κρούνοσλαβ Σιμόν (25 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), ενώ διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν επίσης οι Μπροκ Μότουμ (12 πόντοι), Έρικ ΜακΚόλουμ (13 πόντοι με 4/1 σουτ) και Μπιρκάν Μπατούκ (11 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 41-41, 66-60, 78-81.

Οι πόντοι της Αναντολού Εφές (Αταμάν): Μότουμ 12, Ντάνστον 8 (9 ριμπάουντ), ΜακΚόλουμ 13 (3), Σιμόν 25 (1/5 δίποντα, 7/13 τρίποντα, 2/2 βολές), Ουίμς 6 (1), Ντεμίρ, Μπατούκ 11 (3), Μπαλμπάι, Μουσταφά, Στίματς 6 (8 ριμπάουντ).

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ