EUROLEAGUE

Μπαλμπάι: "Πεισματάρης ο Ολυμπιακός, δεν τα παρατάει ποτέ"

Μπαλμπάι: "Πεισματάρης ο Ολυμπιακός, δεν τα παρατάει ποτέ"

Ο Τούρκος γκαρντ, Ντόγκους Μπαλμπάι, τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι πεισματάρης και δεν τα παρατάει ποτέ, μιλώντας για το πως έχασε η Εφές το Game 4 στην Κωνσταντινούπολη.

Συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της EuroLeague παραχώρησε ο Τούρκος γκαρντ της Αναντιολού Εφές, Ντόγκους Μπαλμπάι, ο οποίος αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας της ομάδας του στο Game 4 των playoffs. Στάθηκε στο πείσμα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες δεν τα παρατάνε ποτέ.

Ο Ντόγκους Μπαλμπάι σχολίασε τα εξής: "Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στο Final Four, ύστερα από 16 χρόνια και μάλιστα στο τουρνουά που θα γίνει στην Πόλη μας. Όλοι ήμασταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι. Ήμασταν μπροστά 12 με 13πόντους, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πεισματάρης και δεν τα παρατάει ποτέ. Με υπομονή μείωσαν την διαφορά και μετά πήραν το προβάδισμα.

Στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν καλύτερες επιλογές από εμάς. Σούταραν στα τρίποντα με υψηλά ποσοστά και εμείς σε ολόκληρη την σειρά έχουμε... σπάσει τα καλάθια. Στα τρίποντα είχαν ποσοστό κοντά στο 50%. Τα τρίποντα τους έκαναν την διαφορά. Στην τέταρτη περίοδο έβαλαν καθοριστικά σουτ σε κρίσιμες στιγμές και πήραν την νίκη. Πλέον, όλα θα κριθούν στο πέμπτο ματς της σειράς. Έχουμε ακόμη ελπίδες".

Ήταν "παρών" στο Game 5 στο ΣΕΦ στην σειρά του 2013, καθώς αγωνιζόταν και τότε στην Εφές και μιλώντας για την ατμόσφαιρα είπε τα εξής: "Θυμάμαι πως η ατμόσφαιρα σε εκείνο το ματς ήταν υπέροχη. Την θυμάμαι καλά. Παίζαμε αρκετά καλά, είχαμε το προβάδισμα, είχαμε πάρει και διαφορά, αλλά ο Ολυμπιακός στην συνέχεια έδειξε χαρακτήρα. Ποτέ δεν παραδίνονται, ποτέ δεν τα παρατάνε και στο τέλος πήραν την νίκη. Τώρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά εμείς πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση και να πάρουμε μία μικρή... εκδίκηση. Βέβαια, έχουν αλλάξει αρκετά από τότε. Είμαστε κάπως διαφορετικές ομάδες, ειδικά η Εφές. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί προπονητές. Τότε η κάθε ομάδα νίκησε όλα τα ματς στην έδρα της. Τώρα, η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς έχουν προηγηθεί break. Τα πάντα μπορούν να συμβούν".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ