EUROLEAGUE

Με Περπέρογλου, Σάριτς η Εφές

Με Περπέρογλου, Σάριτς η Εφές

Η Ανανατολού Εφές επικράτησε με 79-50 της İstanbul BŞB στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του ''Acıbadem Cup''. Χωρίς τους Κρστιτς, Ακιόλ η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, κορυφαίοι οι Περπέρογλου, Σάριτς!

Η Εφές συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του τριημέρου 18-20/09 αφού επικράτησε της İstanbul BŞB στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του ''Acıbadem Cup'', κάνοντας το 2/2 μετά το 91-75 επί της Τραμπζονσπόρ.

Για τους νικητές, ο Στράτος Περπέρογλου είχε 18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα ενώ ο Ντάριο Σάριτς πρόσθεσε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Όσον αφορά τον Στεφάν Λάσμε, ο Γκαμπονέζος φόργουορντ είχε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και ισάριθμα κοψίματα.

Η Αναντολού Εφές παρατάχθηκε χωρίς τους Νέναντ Κρστιτς, Τσενκ Ακιόλ (σ.σ. πρόβλημα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού) και αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ολίν Εντιρνέ. Νωρίτερα, η νέα ομάδα του Γιάννη Αθηναίου ηττήθηκε από την Τραμπζονσπόρ με 72-89, σε ένα παιχνίδι όπου ο Έλληνας γκαρντ είχε 6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 λάθη.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ