EUROLEAGUE

Με φόρα από την EuroLeague η Αναντολού Εφές

Με φόρα από την EuroLeague η Αναντολού Εφές

Με κεκτημένη ταχύτητα από την EuroLeague, η Αναντολού Εφές πήρε τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στην Μπάνβιτ (83-74) και διατηρήθηκε στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Με την επίθεσή της να πιάνει εξαιρετική απόδοση, η Αναντολού Εφές μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι με την Μπάνβιτ. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της, ξέφυγε στο σκορ με διψήφιες διαφορές και εν τέλει έφτασε με άνεση στη νίκη (83-74), σε ένα παιχνίδι που πολλοί περίμεναν με προσμονή για να δουν υψηλό βαθμό ανταγωνισμού.

Στο παρκέ του "Αμπντί Ιπεκτσί" δεν έγινε κάτι τέτοιο όμως, κι αυτό χάρη στους Τάιλερ Χάνεϊκατ (18π., 6ριμπ.), Τσεντί Οσμάν (18π.), Άλεξ Κερκ (13π.) και Τζέισον Γκρέιντζερ (12π.). Πολύ καλή απόδοση είχαν επίσης οι Τομά Ερτέλ (13ασ.) και Μπράιαν Ντάνστον (7π., 11ριμπ.).

Για τους ηττημένους, που το τελευταίο διάστημα έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στην κατάταξη, διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν μόνο οι Γκεντιμίνας Όρελικ (19π.), Φουρκάν Κορκμάζ (11π.) και Τζόρνταν Θίοντορ (22π., 8ασ.).

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ