EUROLEAGUE

Η Γκαζιαντέπ του Δέδα διέλυσε την Εφές στην Κωνσταντινούπολη!

Η Γκαζιαντέπ του Δέδα διέλυσε την Εφές στην Κωνσταντινούπολη!

Τεράστια νίκη για την Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα, τεράστια γκέλα για την Εφές που δέχθηκε 96 πόντους στο γήπεδό της!

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του πανηγύρισε ο Στέφανος Δέδας, καθώς η ομάδα του, η Γκαζιάντεπ, επικράτησε εκτός έδρας της πανίσχυρης Εφές Αναντολού (96-84).

Με τρομερή δεύτερη περίοδο (24-35) και εξαιρετική τέταρτη (12-20), η Γκαζιάντεπ του Έλληνα τεχνικού έριξε την διάσημη αντίπαλό της, έχοντας σε φοβερό απόγευμα του Μάρκους Ντένμον (26 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και τον Ντέιβον Τζέφερσον (25 πόντοι, 11/15 δίποντα, 8 ριμπάουντ), την ώρα που ο σουτέρ Άντι Ράουτινς έδινε 9 ασίστ και έβαζε όπως και ο Μάρκους Χάισλιπ 13 πόντους.

Τρομερό ματς έκανε για την Εφές ο Τομάς Ερτέλ (26 πόντοι, 9 ασίστ σε 32 λεπτά), πολύ καλός ήταν ο Μπράιαντ Ντάνστον (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 μπλοκ σε 34 λεπτά), θετικός και ο Τάιλερ Χάνικατ (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ), όμως οι Ντέρικ Μπράουν, Τζέισον Γκρέιντζερ, ΝτεΣόν Τόμας έμειναν χαμηλά.

Με αυτή τη νίκη η Γκαζιάντεπ έχει ρεκόρ 12-12 και είναι μόνη στην έβδομη θέση, ενώ η Εφές μπορεί να βρίσκεται στο ρετιρέ με ρεκόρ 21-3, όμως θα πέσει πίσω από τη Φενέρμπαχτσε αν η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πάρει τη νίκη στο ματς με την Τόφας.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ