EUROLEAGUE

Γκρέιντζερ: "Να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Γκρέιντζερ: "Να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ δήλωσε ενόψει του 2ου αγώνας της σειράς των playoffs της EuroLeague με τον Ολυμπιακό ότι αν θέλει η Αναντολού Εφές να κάνει την ζημιά πρέπει να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό. Στα ριμπάουντ στάθηκε ο Περάσοβιτς.

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές πράξη δεύτερη. Μετά την άνετη νίκη με 87-72 στον πρώτο αγώνα , ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα (21:00, Live Blog από το Sport24.gr και το EuroLeague Greece) να πάρει και το δεύτερο ροζ φύλλο, προκειμένου να κάνει ακόμα ένα βήμα προς το Final Four της EuroLeague.

Η Αναντολού Εφές βέβαια δεν σκοπεύει να πέσει αμαχητί. Και αυτό φρόντισε να το δείξει με δηλώσεις του και ο Τζέισον Γκρέιντζερ με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της EuroLeague: " Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ για να έχουμε τύχη" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά και να είμαστε πιο έτοιμοι πνευματικά.

Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη στην άμυνα που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας. Οφείλουμε να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, να ελέγχουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Στον έλεγχο των ριμπάουντ στάθηκε και ο τεχνικός της ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς: " Μετά την βαριά ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι ξέρουμε ότι πρέπει να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να παλέψουμε περισσότερο. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ, ειδικά στην άμυνά μας.

Πρέπει επίσης να βρούμε τρόπο να προστατέψουμε την ρακέτα μας. Σίγουρα βέβαια δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας αν δεν σκοράρουμε από την περιφέρεια".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ