EUROLEAGUE

Για δύο χρόνια στην Αναντολού Εφές ο Μοερμάν

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ(Α) ΜΟΕΡΜΑΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ(Α) ΜΟΕΡΜΑΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ασταμάτητη είναι η Αναντολού Εφές στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Αντριέν Μοερμάν να αποτελεί το νέο απόκτημα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Το rebuilding της Αναντολού Εφές είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τον Αντριέν Μοερμάν να αποτελεί το τελευταίο (χρονικά) απόκτημα της τουρκικής ομάδας. Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ επιστρέφει στην Τουρκία για χάρη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αλλάζει σχεδόν τα πάντα σε επίπεδο προσώπων στο Sinan Erdem Dome, με σκοπό την επιστροφή στις επιτυχίες στην EuroLeague.

Η ανακοίνωση των "μπλε" κάνει λόγο για διετή συνεργασία (1+1), με την Αναντολού Εφές να καταγράφεται ως ο τρίτος τουρκικός σταθμός για τον ύψους 2μ03 -μετά την Μπάνβιτ (2015-'16) και την Νταρουσάφακα (2016-'17).

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο δυναμικός φόργουορντ είχε 7.6 πόντους (με 32.4% στα τρίποντα), 5.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο, για να αποτελέσει τη βασική επιλογή των "μπλαουγκράνα" στο "4".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ