EUROLEAGUE

Επίσημο: η Εφές ανανέωσε το συμβόλαιο του Ντάνστον για δύο χρόνια

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπράιαντ Ντάνστον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παίκτης της Αναντολού Εφές και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον, καθώς η τουρκική ομάδα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 31χρονο Αμερικανό σέντερ, ο οποίος έγινε κάτοικος Κωνσταντινούπολης το 2015, ύστερα από το πετυχημένο του πέρασμα στον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος (28/5/1986) Αμερικανός σέντερ, στην φετινή EuroLeague, αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο 10.7 πόντους (55.3% δίποντα), 6.2 ριμπάουντ, 1.1 μπλοκ και 1.1 ασίστ ανά παιχνίδι, έχοντας "14.6" στο ranking της διοργάνωσης. Ο Μπράιαντ Ντάνστον ήταν ικανοποιημένος από την πρόταση ανανέωσης της Εφές και δεν δίστασε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά, αν και είχε δεχτεί το ενδιαφέρον από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ