EUROLEAGUE

Έκπληξη με Τόνι Ντάγκλας η Αναντολού Εφές!

Memphis Grizzlies guard Toney Douglas (16) plays in the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets Monday, March 6, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Η Αναντολού Εφές προχώρησε σε μία ξαφνική κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του ΝΒΑερ Τόνι Ντάγκλας!

Η Αναντολού Εφές κατάφερε πάλι να κάνει θόρυβο σε όλη την Ευρώπη! Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε ξαφνικά την απόκτηση του Τόνι Ντάγκλας (31 χρονών, 1.88 μέτρα, γκαρντ), προσθέτοντας ακόμα έναν γκαρντ στην ομάδα μετά τον Ζόραν Ντράγκιτς.

Όσοι ασχολούνται με το ΝΒΑ ξέρουν βέβαια ποιος είναι ο Ντάγκλας. Πρόκειται για έναν κλασικό γυρολόγο του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, ο οποίος έβρισκε σταθερά μεροκάματο στο ΝΒΑ, αφού από το 2009 που επιλέχθηκε στο ντραφτ έχει αγωνιστεί σε Νικς, Ρόκετς, Κινγκς, Ουόριορς, Χιτ, Πέλικαν και (πέρυσι) στους Γκρίζλις, έχοντας μέσους όρους καριέρας 7.6 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ με 35.4% στα τρίποντα.

Έχει πολύ ενδιαφέρον βέβαια ότι ο Ντάγκλας προστίθεται σε μία περιφέρεια η οποία έχει ήδη πολλούς γκαρντ που έχουν ως πρώτη επιλογή το σουτ και μετά την πάσα, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η δική του απόκτηση θα σημάνει κάποια αποχώρηση. Όπως και να έχει, αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα κληθεί να διαχειρστεί ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος εξάλλου επέλεξε κιόλας τον παίκτη, ελπίζοντας ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της ομάδας, η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ