EUROLEAGUE

Δανεικός στη Μάλαγα ο Όμιτς

Δανεικός στη Μάλαγα ο Όμιτς

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε τον δανεισμό του Άλεν Όμιτς στη Μάλαγα. Επιστροφή στην Ισπανία έπειτα από μόλις μερικούς μήνες για τον Σλοβένο σέντερ.

Ήρθε, είδε και... δεν ακούμπησε. Για τον Άλεν Όμιτς ο λόγος, ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να ταιριάξει στην φιλοσοφία της Αναντολού Εφές (με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο το καλοκαίρι), με αποτέλεσμα η δευτεραθλήτρια Τουρκίας να αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό στη Μάλαγα.

Σε μία ομάδα τόσο αθλητική όσο η φετινή Αναντολού των πολλών Αμερικανών ο Σλοβένος γίγαντας (έχει ύψος 2.16 μέτρα) έμοιαζε με παραφωνία είναι η αλήθεια, έχοντας μόλις 2.9 πόντους και 1.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague, την ίδια στιγμή που στο Τουρκικό Πρωτάθλημα πήρε χρόνο συμμετοχής μόνο σε 5 παιχνίδια (λόγω του περιορισμού που υπάρχει στους ξένους παίκτες), έχοντας 8.6 πόντους και 6.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19.4 λεπτά συμμετοχής.

Ο Όμιτς επιστρέφει έτσι στο Πρωτάθλημα που αναδείχθηκε, αφού την περσινή σεζόν είχε εξαιρετική παρουσία στην ACB με την φανέλα της Γκραν Κανάρια, κερδίζοντας το καλοκαίρι τη μεταγραφή του στην Αναντολού Εφές.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ