EUROLEAGUE

Από τον Πανελευσινιακό... στην Αναντολού Εφές

Από τον Πανελευσινιακό... στην Αναντολού Εφές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ελάιζα Τζόνσον με τη φανέλα της Περτεβνιγιάλ τον έφεραν στην Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα της Euroleague που ενισχύθηκε στο... παρά πέντε της προθεσμίας, μία ημέρα πριν την έναρξη του β' γύρου του Top 16. Κι αυτό γιατί το παράδειγμά του ακολούθησε η Αναντολού Εφές, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελάιζα Τζόνσον. Ή, καλύτερα, την προαγωγή του αφού ο Αμερικανός γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη θυγατρική της ομάδας, την Περτέβνιγιαλ, της δεύτερης κατηγορίας.

Ο πρώην παίκτης του Πανελευσινιακού (σ.σ.: πέρασε από τα μέρη μας πέρσι) είχε 22.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά παιχνίδι (σε 35'44'' συμμετοχής) με τους "μπλε", με αποτέλεσμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής του έδωσε την ευκαιρία και πλέον καλείται να την... αρπάξει, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια της Euroleague.

Παρεμπιπτόντως, η Αναντολού Εφές θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τζέισον Γκρέιντζερ για την επόμενη εβδομάδα, αφού ο Αμερικανός πλεϊμέικερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ