EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές - Γαλατάσαραϊ, σημειώσατε (πάλι) "1"

Αναντολού Εφές - Γαλατάσαραϊ, σημειώσατε (πάλι) "1"

Η Αναντολού Εφές νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες τη Γαλατάσαραϊ (80-77) με την περιφερειακή της γραμμή να αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Η Αναντολού Εφές υποδέχθηκε τη Γαλατάσαραϊ για δεύτερη φορά σε τέσσερις ημέρες . Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Νίκη των γηπεδούχων, που διατηρήθηκαν στην κορυφή της TBL. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς επικράτησε δύσκολα (80-77), μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τα προβλήματα της "τσιμ μπομ", η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο φέτος.

Η τριάδα της περιφέρειας ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά για τους γηπεδούχους, αφού οι Τσεντί Οσμάν (14π.), Τομά Ερτέλ (16π.) και Μπράντον Πολ (18π.) "χτύπησαν" πολλές φορές τη δεδομένη αμυντική αδυναμία των αντιπάλων τους. Κι αν ο Τίμπορ Πλάις (22π., 9ριμπ.) πάλευε να αποτρέψει το... μοιραίο για την ομάδα του, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ούτε ακόμη κι όταν οι Σινάν Γκιουλέρ (15π.) και Μπρούνο Φιτιπάλντο (16π.) πέτυχαν μαζεμένα καλάθια για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γεγονός ότι μόλις πέντε παίκτες των φιλοξενούμενων σκόραραν, αφού -πέραν των προαναφερθέντων- βρήκαν τον στόχο οι Βλάντιμιρ Μίτσοφ (12π.) και Μπλέικ Σιλμπ (12π.). Οι υπόλοιποι... μηδέν, με τους Άλεξ Τάιους, Τσαν Κορκμάζ, Εγκέ Αράρ, Ορχάν Χατσίγιεβα, Όστιν Ντέι και Γκοκσενίν Κολά να μην προσφέρουν επιθετικά. Όχι ότι θα μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα δεδομένου του ελάχιστου χρόνου συμμετοχή τους.

Βλέπετε, ο χρόνος συμμετοχής των πέντε σκόρερ ήταν ο εξής:

Βλάντιμιρ Μίτσοφ: 40'00''

Μπρούνο Φιτιπάλντο: 39'04''

Μπλέικ Σιλμπ: 29'56''

Τίμπορ Πλάις: 30'45''

Σινάν Γκιουλέρ: 39'30''

Θυμίζουμε πως η Αναντολού Εφές είναι η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού Superfoods στην EuroLeague (13/1, 21:45).

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ