EUROLEAGUE

Χάνει τον ΜακΛιν για τρεις εβδομάδες

Χάνει τον ΜακΛιν για τρεις εβδομάδες

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Άλμπα Βερολίνου στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα (27/2, 21:45), αφού εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Τζαμέλ ΜακΛιν και Κλιφ Χάμοντς. Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του πρώτου.

Η ήττα από το Λούντβιγκσπουργκ (67-55) ήταν το μικρότερο πρόβλημα που προέκυψε για την Άλμπα Βερολίνου, από το χθεσινό (22/2) παιχνίδι. Κι αυτό γιατί ο Σάσα Ομπράντοβιτς έμαθε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του για το επόμενο διάστημα τόσο τον Κλιφ Χάμοντς όσο και τον Τζαμέλ ΜακΛιν. Κι αν ο πρώτος απουσιάσει για μία μόλις εβδομάδα (χάνει βέβαια το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα), τα πράγματα δεν είναι εξίσου απλά για τον δεύτερο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (23/2), ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, με το ιατρικό τιμ να κρατά μία επιφύλαξη, για ενδεχόμενη παράταση της επιστροφής του κατά μία ακόμη εβδομάδα.

Έτσι, θα χάσει τους αγώνες της Euroleague απέναντι σε Μπαρτσελόνα (εκτός), Ζάλγκιρις Κάουνας (εντός) και Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ (στις 19 Μαρτίου),

TAGS EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ