EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Επιτυχία, όπως και να 'χει"

Ομπράντοβιτς: "Επιτυχία, όπως και να 'χει"

Η Άλμπα Βερολίνου παίζει τη... ζωή της στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (02/04, 21:45) ωστόσο ο Σάσα Ομπράντοβιτς εξήγησε πως η χρονιά είναι ήδη πετυχημένη για τους Γερμανούς. Δεν αγχώνεται ως αουτσάιντερ, ο Άλεξ Ρένφρο.

Η Άλμπα Βερολίνου διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague, μέσω του Ε' ομίλου. Για να συμβεί, όμως, αυτό η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πρέπει να "σπάσει" την έδρα του Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης (02/04, 21:45).

Ο κόουτς της Άλμπα αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τους "πράσινους", παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα λόγω εμπειρίας και εξήγησε ότι η χρονιά είναι πετυχημένη για τους Βερολινέζους, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

"Κατ' αρχάς, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ουδείς περίμενε την Άλμπα Βερολίνου να φτάσει τόσο μακριά στη διοργάνωση. Οι περισσότεροι από τους παίκτες μας συμμετέχουν για πρώτη φορά στο TOP-16! Το γεγονός ότι διεκδικούμε μια θέση στα playoffs συνιστά τεράστια επιτυχία για τον οργανισμό. Είναι όμορφο να βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση και να έχεις μπροστά σου ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. Παράλληλα, πρέπει να είσαι πανέτοιμος πνευματικά σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν εμπειρία στο να διαχειρίζονται ανάλογες καταστάσεις όμως θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε εμπειρία στο TOP-16, είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι λόγω της άμυνάς μας".

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Ρένφρο ξεκαθάρισε πως η Άλμπα έχασε το πρώτο ματς στην O2 Arena λόγω των δικών της λαθών όμως επισήμανε πως τα "άλμπατρος" είναι σε θέση να κάνουν μια μεγάλη νίκη.

"Είμαστε το αουτσάιντερ στην Αθήνα όμως σκεφτείτε πως ουδείς μας αντιμετώπισε ως φαβορί από τα πρώτα ματς του TOP-16. Κερδίζαμε αυτοπεποίθηση έπειτα από κάθε νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια! Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο Βερολίνο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως λυγίσαμε στα τελευταία λεπτά. Χάσαμε από δικά μας λάθη. Είναι αδιανόητο να κάνεις 24 λάθη σε ματς τέτοιου επιπέδου. Πλέον ανυπομονούμε για το παιχνίδι στην Αθήνα. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλύτερη δουλειά".

TAGS EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ