EUROLEAGUE

Τραορέ: "Η θεία της γυναίκας μου επέζησε από θαύμα στο Παρίσι"

Τραορέ: "Η θεία της γυναίκας μου επέζησε από θαύμα στο Παρίσι"

Στο επίσημο blog του στη Euroleague, ο Γάλλος σέντερ της Λιμόζ, Αλί Τραορέ, μίλησε για την τραγωδία στο Παρίσι, αποκαλύπτοντας πως η θεία της γυναίκας του σώθηκε από θαύμα.

Ο Γάλλος σέντερ της Λιμόζ, Αλί Τραορέ, στο επίσημο blog του στην Euroleague μίλησε για την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Παρίσι, στην πόλη όπου μεγάλωσε. Αποκάλυψε πως η θεία της γυναίκας του σώθηκε από θαύμα στην τραγωδία, καθώς βρέθηκε κοντά στον κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: "Είναι πολύ δύσκολο να σκέφτεσαι το μπάσκετ ύστερα από τα όσα έγιναν στο Παρίσι το Σαββατοκύριακο. Όταν συμβαίνει κάτι σαν αυτό, το μπάσκετ δεν είναι τόσο σημαντικό, συγκρίνοντας το με την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Μιλάμε για την ζωή, η οποία είναι πιο σημαντική από το μπάσκετ.

Ήταν δύσκολη η προπόνηση που κάναμε ύστερα από αυτή την τραγωδία, αλλά είσαι επαγγελματίας και πρέπει να δουλέψεις. Είναι η δουλειά μας. Έχω μεγαλώσει και ζήσει στο Παρίσι και αυτό μου το κάνει ακόμη πιο δύσκολο, γιατί είναι η πόλη μου.

Η θεία της γυναίκας μου ήταν εκεί, βρέθηκε στο κέντρο της τραγωδίας. Σώθηκε από θαύμα στο Παρίσι. Ήταν πραγματικά πολύ τυχερή. Χωρίς να πω πολλές λεπτομέρειες, αν έφτανε 15 λεπτά νωρίτερα σε εκείνο το σημείο, καθώς κατευθυνόταν σε εκείνο το εστιατόριο που έγινε η τρομοκρατική επίθεση, θα ήταν νεκρή τώρα. Ήταν και είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό που ζήσαμε. Ήταν ένα σοκ.

Ολόκληρη η χώρα μας είναι λυπημένη για αυτό που συνέβη. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε να ζούμε με αυτό. Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο μας παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Ελπίζω να κάνουμε ένα παιχνίδι, να κάνω ένα καλό παιχνίδι, ώστε να κάνω κάποιους ανθρώπους χαρούμενους, ώστε οι συμπατριώτες μου να αρχίσουν να συζητούν και για κάτι άλλο πέρα από το τρομοκρατικό χτύπημα. Αυτός είναι ένας στόχος: να κάνουμε τους συμπατριώτες μας, τον κόσμο μας, να ξεχάσει για λίγη ώρα τα προβλήματα του, αν και ξέρουμε πως αυτό είναι δύσκολο να συμβεί".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ