EUROLEAGUE

Μοερμάν: ''Ευχαριστώ τη Μακάμπι αλλά...''

Μοερμάν: ''Ευχαριστώ τη Μακάμπι αλλά...''

Η Μακάμπι βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού, η περίπτωση του Αντριέν Μοερμάν απασχόλησε τους πρωταθλητές Ευρώπης ωστόσο ο Γάλλος φόργουορντ ξεκαθάρισε ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του και θα κλείσει τη χρονιά στη Λιμόζ.

Η ''ομάδα του λαού'' θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleauge μέσω του Ε' ομίλου, στον οποίο συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του TOP-16 (30/12).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνουν την αγορά για αξιόπιστους ψηλούς που θα δώσουν λύσεις και ο Αντριέν Μοερμάν είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν τους Ισραηλινούς. Ο Γάλλος φόργουορντ (2μ.01) ολοκλήρωσε τη regular season με 9.2 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ωστόσο η Λιμόζ έμεινε εκτός TOP-16.

Τι είχε να πει ο ίδιος για το ενδιαφέρον της Μακάμπι; ''Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Λιμόζ. Είναι πάντα ωραίο να συνδέεται το όνομά σου με έναν τέτοιο οργανισμό. Ευχαριστώ τη Μακάμπι ωστόσο θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μοερμάν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ