EUROLEAGUE

Τέπιτς: ''Ως το τέλος για την πρόκριση''

Τέπιτς: ''Ως το τέλος για την πρόκριση''
INTIME SPORTS

Η Λιέτουβος Ρίτας αγνοεί τη νίκη στη φετινή Euroleague από τον αγώνα της πρεμιέρας (17/10) με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Μιλένκο Τέπιτς ξεκαθάρισε πως οι Λιθουανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την πίεση των ''πράσινων''.

Οι Λιθουανοί ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στην Euroleague με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης όμως οι τέσσερις σερί ήττες ''έριξαν'' τη Λιέτουβος στην τελευταία θέση του Δ' ομίλου.

Έτσι η ομάδα του Ντιρκ Μπάουερμαν θα τα παίξει όλα για όλα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό που επίσης θέλει το ροζ φύλλο ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τις μαζεμένες ήττες από Λοκομοτίβ Κουμπάν και Μακάμπι. Ο Μιλένκο Τέπιτς αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τους ''πράσινους'' και παραδέχτηκε πως η Λιέτουβος θα διεκδικήσει ως το τέλος την πρόκρισή της στο TOP-16 ενώ μίλησε για τη βελτίωση των Λιθουανών που πρέπει να εκμεταλλευτούν την πίεση του Παναθηναϊκού.

''Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τον Παναθηναϊκό. Ο αντίπαλός μας έχει μέχρι στιγμής δύο νίκες. Aν κερδίσουμε (σ.σ. η Λιέτουβος Ρίτας έχει ρεκόρ 1-4 στον Δ' όμιλο), θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Το ξέρουμε, το γνωρίζει κι ο Παναθηναϊκός που έχει κάποια πίεση μετά τα τελευταία αποτελέσματα επομένως περιμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε ως το τέλος την πρόκρισή στο TOP-16'' ανέφερε αρχικά ο Μιλένκο Τέπιτς στην τελευταία προπόνηση της Λιέτουβος Ρίτας στη Λιθουανία.

Εν συνεχεία ο Σέρβος πρόσθεσε: ''Νομίζω πως έχουμε βελτιώσει αρκετά το παιχνίδι μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη διοργάνωση όμως ακολούθησαν ήττες. Είναι φυσιολογικό αφού είμαστε νέα ομάδα. Επαναλαμβάνω, παίζουμε καλύτερα. Αν είμαστε μέσα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και κρατήσουμε επαφή με το σκορ στην τρίτη περίοδο, νομίζω πως η πίεση θα είναι στην απέναντι πλευρά κι εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας''.

Παράλληλα ο Μιλένκο Τέπιτς ξεκαθάρισε πως η Λιέτουβος Ρίτας πρέπει να είναι προσεκτική από την αρχή αν θέλει να έχει ελπίδες στο ΟΑΚΑ: ''Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40' αφού ο Παναθηναϊκός έχει την πίεση και θέλει μόνο τη νίκη. Αν χάσουν, θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση... Περιμένουμε να παίξουν πολύ επιθετικά και δυνατά από την αρχή και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε''.

TAGS EUROLEAGUE ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ