EUROLEAGUE

Γλυνιαδάκης: "Κάνω ό,τι μπορώ"

Γλυνιαδάκης: "Κάνω ό,τι μπορώ"

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε επί της δυσαρέσκειας που έχουν εκφράσει οι φίλαθλοι της Λιέτουβος Ρίτας, για τη "φτωχή προσφορά" του.

Ένα από τα θέματα που κλήθηκε να αναλύσει ο Ντέιβιντ Μπάουερμαν, στην τελευταία προπόνηση της Λιέτουβος Ρίτας στο Βίλνιους (πριν το ταξίδι της στην Αθήνα, όπου θα συναντήσει την Παρασκευή 22/11 τον Παναθηναϊκό), ήταν το γιατί ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δεν παίζει καλά.

Ο κόουτς των Λιθουανών υπεραμύνθηκε του Έλληνα σέντερ , ο οποίος φυσικά και προσεγγίσθηκε από δημοσιογράφους, για να εξηγήσει τι συμβαίνει. Όταν τον ενημέρωσαν επί της δυσαρέσκειας των φιλάθλων, για τους 2.8π. και τα 2.4 ριμπ. που έχει στα 12' συμμετοχής, ανά αγώνα, στη Euroleague, είπε " προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και όταν πατώ στο παρκέ, επιδιώκω να δώσω ό,τι έχω. Αυτό και θα συνεχίσω να κάνω" εξήγησε στην ιστοσελίδα lrytas.lt, για να προσθέσει "δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να βρω τη θέση μου στην ομάδα".

Επί της 6ης αγωνιστικής και του ματς με τους "πράσινους", ο 32χρονος είπε πως " παρ' ό,τι ο Παναθηναϊκός έχει κάποια θέματα, πάντα είναι δύσκολος αντίπαλος. Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από εκείνο της πρεμιέρας, στο Βίλνιους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στην καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του. Έχω παίξει στο ΟΑΚΑ, ως παίκτης του Ολυμπιακού. Επί τρία χρόνια μετείχα σε πολλά ντέρμπι. Ξέρω πώς να διαχειρίζομαι αυτά τα δεδομένα".

TAGS EUROLEAGUE ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ