EUROLEAGUE

Χωρίς τον Χάινς έπειτα από 4 χρόνια η ΤΣΣΚΑ

Χωρίς τον Χάινς έπειτα από 4 χρόνια η ΤΣΣΚΑ

Η απουσία του Κάιλ Χάινς στον αποψινό αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τη Βαλένθια (8/2, 21:30) θα σημάνει το τέλος του μεγαλύτερου σύγχρονου σερί συμμετοχών στην EuroLeague.

Την τελευταία φορά που η ΤΣΣΚΑ παρατάχθηκε χωρίς τον Κάιλ Χάινς σε έναν αγώνα της EuroLeague, βασικός σέντερ της ρωσικής ομάδας ήταν ο Νέναντ Κρστιτς και στον πάγκο της καθόταν ο Έτορε Μεσίνα. Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ακόμα ο Αντώνης Σαμαράς. Τόσο “παλιά” μοιάζει η εποχή που είδαμε την ΤΣΣΚΑ χωρίς τον 31χρονο Αμερικανό σέντερ. Όπως θα συμβεί δηλαδή απόψε (8/2, 21:30) στο Παμπεγιόν Βιθέντε Ντε Σαν Λουίς.

Το μεγαλύτερο σερί συμμετοχών στην EuroLeague πρόκειται να σπάσει στον σημερινό αγώνα της Βαλένθια με την ΤΣΣΚΑ, καθώς η απουσία του Χάινς λόγω τραυματισμού στην δεξιά γάμπα θα τον αφήσει στα “πιτς” για πρώτη φορά έπειτα από 132 σερί αγώνες στην EuroLeague. Από τις 23 Ιανουαρίου 2014 και συγκεκριμένα από έναν αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στη Μόσχα είχε να εμφανιστεί η ΤΣΣΚΑ χωρίς τον Χάινς στο ρόστερ της.

Η ρωσική ομάδα είχε νικήσει τότε τους Μαδριλένους (85-71), δεν είχε συμβεί όμως το ίδιο και στον προηγούμενο αγώνα, τον πρώτο που έδωσε χωρίς τον Αμερικανό σέντερ. Η ΤΣΣΚΑ είχε ηττηθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 από την Παρτιζάν (73-72), με τον Χάινς να απουσιάζει λόγω διαστρέμματος που υπέστη στην αναμέτρηση με την Αστάνα για την VTB League. Η σεζόν 2013-14 ήταν η πρώτη του Χάινς στην ΤΣΣΚΑ μετά τις διαδοχικές κατακτήσεις της EuroLeague με τον Ολυμπιακό το 2012 και το 2013.

Πρώτος πλέον ο Τζέισι Κάρολ

Μόλις το σερί του Χάινς ολοκληρωθεί και τυπικά απόψε, ο παίκτης με τις περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές στην EuroLeague θα είναι ο Τζέισι Κάρολ. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αριθμεί 119 διαδοχικούς αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Το σερί του ξεκίνησε στις 21 Απριλίου 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον τρίτο αγώνα της σειράς playoffs με τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κερδίσει εκείνο τον αγώνα με 78-76.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ