EUROLEAGUE

Χριάπα: "Το 2008 το πήραμε γιατί δεν ήταν στο Final Four οι ΠΑΟ και Ολυμπιακός"

Χριάπα: "Το 2008 το πήραμε γιατί δεν ήταν στο Final Four οι ΠΑΟ και Ολυμπιακός"

Ο Βίκτορ Χριάπα μίλησε για το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ έχει να κατακτήσει την Euroleague από το 2008, τονίζοντας πως σε εκείνο το Final Four απουσίαζαν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, όπως και φέτος.

Ο Βίκτορ Χριάπα ήταν στην ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης το 2008 στο Final Four της Μαδρίτης. Μιλώντας για το γεγονός πως η ρωσική ομάδα έχει να κατακτήσει το τρόπαιο από τότε, σχολίασε πως σε εκείνο το τουρνουά απουσίαζαν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός.

Μιλώντας για την κατάκτηση του τροπαίου το 2008, ο κορυφαίος Ρώσος φόργουορντ σχολίασε: " Είχαμε μία μεγάλη ομάδα τότε. Σχεδόν σε κάθε θέση ήταν ένας σταρ. Σισκάουσκας, Σμόντις, Λάνγκτον, Χόλντεν, Άντερσεν. Όλοι μεγάλα ονόματα. Αλλά, σε εκείνον τον ημιτελικό δεν είχαμε παίξει καλά και εκείνο που μας βοήθησε να νικήσουμε ήταν ο χαρακτήρας που βγάλαμε, ενώ δεν υπήρχαν και δυνατές ομάδες όπως Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός. Ήταν οι Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ταού Κεράμικα. Επειδή, όμως είχαμε τόσο δυνατή ομάδα, νικήσαμε".

Για το τι πρέπει να κάνει η ΤΣΣΚΑ για να πάρει φέτος το τρόπαιο, δήλωσε: "Η τελευταία φορά ήταν το 2008. Σχεδόν κάθε χρόνο είμαστε στο Final Four, αλλά δεν είναι εύκολο να το κατακτήσεις. Έχουμε μία καλή ομάδα και μία καλή ευκαιρία φέτος, όμως δεν πρέπει να υποτιμάς τους αντιπάλους σου. Και έτσι όπως είναι το Final 4 θα πρέπει να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι σαν να δίνεις δύο τελικούς, καθώς και ο ημιτελικός είναι σαν τελικός. Γι’ αυτό θα πρέπει να νικήσεις τους δύο τελικούς για να πάρεις το τρόπαιο. Αυτό, έχουμε μάθει στο παρελθόν".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ