EUROLEAGUE

Χάινς: "Πάντα στη καρδιά μου ο Ολυμπιακός"

Χάινς: "Πάντα στη καρδιά μου ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι στο ΣΕΦ, όμως για τον Κάιλ Χάινς η βραδιά ήταν ιδιαίτερη καθώς επέστρεψε σε ένα γήπεδο που αγαπήθηκε πολύ. Δείτε όσα είπε μετά το τέλος του ματς

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ, Κάιλ Χάινς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ λέγοντας: " Είμαστε χαρούμενοι, τα καταφέραμε. Όλοι ήξεραν πως είχαμε ένα δύσκολο γκρουπ και είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε πρώτοι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύσκολη ομάδα με αθλητικούς παίκτες, θα παλέψουμε σκληρά» και πρόσθεσε για το αν περίμενε να μην περάσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα μια δυνατή ομάδα. Παίξαμε σε ένα σκληρό γκρουπ, ίσως το πιο σκληρό στην ιστορία της Euroleague με 6-7 ομάδες να μπορούν να μπουν στα πλέι οφ"

Η συζήτηση δεν γινόταν να μην πάει και στον Ολυμπιακό κι αν θα ήθελε να επιστρέψει με τον ίδιο να δηλώνει ότι "μ ε ρωτούν συνεχώς αν θα γυρίσω. Είμαι καλά αυτή τη στιγμή στην ΤΣΣΚΑ. Νιώθω τέλεια εδώ, πέρασα καλά στον Ολυμπιακό. Έχω φίλους και πήρα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, τον οποίον θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ